qtac_logo

Howto order online

Hoe bestel ik online een product bij QTAC? Dat gaat nog vrij eenvoudig kunnen we je vertellen.

Bestellen doe je in 4 eenvoudige stappen

1: Plaats de gewenste producten in je winkelwagen

• Zoek eerst naar het product dat je wilt kopen. Leg het dan via de grote blauwe knop in je digitale winkelwagen. Je kan nu verder winkelen of verder gaan met bestellen.

2: Inloggen of indien je al ingelogd bent naar stap 3

• Heb je al een QTAC account? Login en ga naar stap 3
  • Nog geen account? dan hebben we nog wel even je gegevens nodig. Dat is zo gedaan, een kwestie van invullen.
  • Heb je al een account maar ben je je wachtwoord vergeten? Ook deze is in no time reset via "Wachtwoord vergeten"

3: Kies in je winkelwagen: bezorgen of afhalen

• Maak een keuze hoe je de producten wilt ontvangen. Laat je ze thuis bezorgen of kom je ze afhalen in 1 van onze winkels.
  • Kies een betaalmethode
  • Voer een -eventuele- kortingcode in
  • Bekijk uw overzicht en totaal

4: Check check dubbelcheck en afrekenen

• Dat was alles, we gaan nu aan de slag voor je om de gewenste producten te verzamelen

Na het afrekenen ontvang je van iedere stap een status update in je e-mail. Ook in je account kun je je bestelling zien en volgen.